زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

اولتیماتوم پلیس به احتکار کنندگان لوازم خانگی

اولتیماتوم پلیس به احتکار کنندگان لوازم خانگی رئیس پلیس اماکن تهران گفت:در راستای اجرای طرح برخورد با گران فروشان و محتکران انبارهایی شناسایی شده که اگر ظرف همین چند روز لوازم را به قیمت اصلی به شهروندان نفروشند با آنها برخورد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن پلیس تهران بزرگ در گفت‌وگو با شبکه خبر اظهار کرد: از همین امروز تمام افرادی که در خصوص لوازم خانگی احتکار کرده این موضوع را در ذهن داشته باشند که پلیس با آنها اقدامی قاطع خواهد کرد.

 

وی افزود: در راستای اجرای طرح برخورد با گران فروشان و محتکران انبارهایی شناسایی شده‌اند که اگر ظرف همین چند روز لوازم را به قیمت اصلی به شهروندان نفروشند با آنها برخورد خواهد شد.

 

معاون نظارت بر امکان پلیس تهران بزرگ گفت: این انبارهای کشف شده مقادیر زیادی لوازم خانگی در خود جای داده و اگر در آنها به روی خریداران و مردم باز شود می‌تواند آرامش را به بازار بازگرداند.

 

سرهنگ مرادی افزود: هماهنگی کاملی با سازمان تعزیرات حکومتی و همچنین اصناف انجام شده و تلاش می‌شود تا آرامش به بازار لوازم خانگی بازگردد.

 

وی درباره برخورد قاطع با این افراد گفت: افرادی که اقدام به احتکار کنند حتماً زیر ذره بین پلیس هستند و شناسایی می‌شوند و همین چند روز قبل هم در جنوب تهران یک انباری را شناسایی کردیم.

 

معاون نظارت بر اماکن پلیس تهران بزرگ گفت: در این انبار مقادیر زیادی یخچال، گاز، سرویس‌های قاشق و چنگال وجود داشت.

 

سرهنگ مرادی تصریح کرد: افراد محتکر بعد از شناسایی پرونده شأن به دادستانی تهران ارسال خواهد شد و دستگاه قضائی هم وعده داده است که به پرونده این افراد به سرعت رسیدگی کند.

 

وی افزود: مردم هم می‌توانند هر رد پایی از احتکار و گران فروشی دیدند پلیس را از طریق سامانه ۱۱۰ در جریان بگذارند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار